Workshop HSP wat kan ik ermee

Op zoek naar handvatten om jouw kind beter te begrijpen en te ondersteunen in het dagelijks leven? Wij heten je van harte welkom bij onze workshop speciaal ontworpen voor ouders van (hoog) sensitieve kinderen. Als ouder wil je dat je kinderen zich goed voelen en vaak zoek je naar praktische handvatten om hen te ondersteunen. We delen graag onze kennis en ervaring met jou, dat is waarom we deze workshop hebben ontworpen. Wij begrijpen hoeveel het waard is als jouw zoon of dochter lekker in zijn vel zit! Hij of zij mag stralen van binnenuit!

Over de Workshop

Tijdens onze workshop behandelen we diverse onderwerpen om uit te leggen wat hooggevoeligheid (HSP) inhoudt en hoe je ermee om kunt gaan. Je leert wat kinderen kan helpen. We bieden praktische tips en tools voor de omgang met je kind en laten je ontspanningsoefeningen ervaren. Daarnaast leggen we uit hoe ondersteunende producten ondersteuning kunnen bieden voor jouw kind en jou als ouder.

De volgende onderwerpen komen tijdens deze workshop aan bod:

  • Wat is HSP: Krijg inzicht in de principes van hooggevoeligheid en hoe het de ervaringen van je kind beïnvloedt.

  • EHBO-t, eerste hulp bij overprikkeling: Ontdek hoe je doeltreffend kunt reageren wanneer je kind overprikkeld raakt.

  • Tips en Tools in omgang met je kind: Ontvang bruikbare adviezen voor dagelijkse situaties. Dit kun je eenvoudig toepassen in het dagelijks leven. 

  • Oefeningen gericht op ontspanning: Ervaar technieken die kunnen helpen om stress en spanning te verlagen. Deze oefeningen kun je thuis samen met je zoon of dochter toepassen.

  • Uitleg over gebruik ondersteunende producten.

 

Praktische informatie

De kosten van deze workshop zijn €55,-. Dit is inclusief koffie & thee, versnaperingen en een syllabus waar alle informatie nog eens in beschreven is. Per workshop zijn maximaal 6 deelnemers aanwezig, als je jezelf in wil schrijven kun je het contactformulier hieronder invullen. Als je graag deelneemt, maar de opgegeven datums niet passen, neem dan gerust contact met ons op. Als je zelf een groepje samenstelt, kunnen we in overleg een geschikte datum vaststellen. We staan open voor jouw wensen en behoeften.